Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar



Längtan
efter dig,
efter din hud
mot min hud,
närheten.

Längtan
efter dig,
ljuset i dina ögon
som speglas i mina,
närheten.

Längtan
efter dig,
efter ditt leende
och mitt leende
samhörigheten.

Längtan.




Fri vers av Anna H
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-05-13 11:00



Bookmark and Share


    Idun 1
Vacker längtan...
2005-06-28

  Jean-Michel Orblin
En söt liten dikt om längtan!
I kärlek!
2005-06-01

  Hans w-art Westlund VIP
längtan tycker jag om...
2005-05-20

  Cattis Rönn
Denna eviga längtan...det har du verkligen beskrivit bra i denna dikt...fint skrivet!
2005-05-16

  Roger VIP
Bra skrivet om längtan. Du har löst det mycket snyggt med upprepningar
och omtag som förstärker
2005-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H