Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedräkning

För varje dag som går

räknar jag ner

 

För varje stund

jag längtar

kan jag inte längta nog

 

Nedräkning

tar en dag i sänder

träffar ja dig snart igen 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-12-05 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson