Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt land kan man blåsa glittrande såpbubblor på varandra

Jag har skapat

min egna lilla värld


Ingången har jag lagt
i en solnedgång vid havet


men nyckeln finns

i den lilla glittrande punkten

i dina ögon




Fri vers av Junibarn
Läst 547 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-05 20:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det här önskar jag att jag själv hade skrivit.
En dikt som är god nog att äta. Och att bedåras av.
2007-12-30

  eweh
först så va det bara vackert att läsa och allt kom som man väntade sig
sen vände det när du skrev \"men nyckeln finns i den lilla glittrande punkten i dina ögon\"
då kände man att det va nått alderles speciellt

applåd! (igen)
2007-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Oerhört skönt och vackert!

Jag är själv ett junibarn.
2007-12-06

  albertina
fin så fin. tyckte väldigt mycket om den. speciellt ingången har jag lagt i en solnedgång vid havet. =)
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn