Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen inom mig går vidare!

Kampen inom mig går vidare!

Jag skriver ner i min dagbok en massa känslor
Sådana som jag själv har upplevt och sådana som kanske komma skall
Vissa är starka och vissa är svaga
Vissa ger en ett helvete medan andra vill en behaga
Så det är som om jag står där framför spegel och blottar mig själv helt naken, helt iskall
som om jag vore helt oberörd av alla mina känslor
Med det är inte sanningen för innerst inne så är jag helt förstörd av alla dem bedrövelser som jag har fått vara med om
Men jag vet
Det som jag inte dör av gör ju mig bara mycket starkare
Så kampen inom mig går vidare, igenom min dagbok




Fri vers av Ken Cassel
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-05 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel