Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vänta in den vinter som skall komma


vinter

Ljus som
föds
att blända
faller som ett
trasigt tyg
mot marken


lägger sig att vila
mjukt
den
heta sommaren




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 854 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-05 21:41



Bookmark and Share


  aol
så mjukt vackert
2008-10-11

  Quasimodo
Som ett återhållet andetag i väntan på rymd, gillar !!
2008-05-13

    LenaG
fint. känner ett släktskap med det jag skriver. blir inspirerad av din minimalism

tjingtjong!
2008-02-01

    Noomi
mycket fint..
2008-01-06

  Osram
Jag får fina bilder i huvudet av denna. Ja nu är vintern här, vad snabbt det gick!

Önskar dig en lugn och skön jul Henrik.
2007-12-21

    ej medlem längre
Underbara ord skrivna av en underbar poet, bra skrivet!
2007-12-08

  sachie
Vackert diktat om vintern som kommit och ska komma.

Trevligt att läsa något från dig igen. ^_^

Härlig rytm i orden.
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson