Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Jag Längtar

 

när het s
kropp

åter
se
yster glädje

som jag läng tar
hud ens
doft

aurors
laddning

mun mot mun
hettsors ljus

fjun på arm

själ för sjunken

tid för liv

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol