" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Händer med ett syfte

 

 

När du gråter ut din sorg

kupar jag mina händer
samlar Dina tårar
i min handflatas linjer

När du behöver kärlek

smeker mina fingertoppar
din kropps alla konturer
får Dig att le och slappna av

För att du ska överleva

använder jag mina armar
för att skydda Dig
jag blir till livets sköld

När du vill gå din väg

höjer jag handen och vinkar
kramar mina händer och ler
mot Dig genom tårar

Vill du komma tillbaka till mig

så finns jag alltid här
med händerna utsträckta
omfamnar jag Din vackra själ

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-06 10:27



Bookmark and Share


  taimi
otroligt vacker, blev väldigt berörd. Till och med tårögd, tack!
2007-12-06

    Damm
Vacker
varm
kärleksfull!!!!
2007-12-06

  Ronny Berk
så vacker kärleks poesi som omfamnar med händer och leenden...
2007-12-06

  Lena Renman
Ja händer är magiska på många vis. Fint skrivet
lena
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol