Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu blir det tufft med alla norrmän, en travesti på : Ja, vi elsker . Aldrig mer Oslo den syttende maj ! kan det bli Norges regeringsrätt ?


Ja, vi älskar...... ( -07,sv modern version Norges Nationalhymn)

Ja, vi älskar denna sighten
för den är så frän
här kan vi få föra fighten
och alltid ge oss hän

Älskar, älskar poesien
uti vått och torrt
både med och utan eaudevien
kan vi för evigt flyta bort

för vi älskar poesien
och vill alltid vila här

för vi älskar poesien
och vill alltid vila här !

Slut




Fri vers av Mats Henricson
Läst 537 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-06 14:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehehe...strålande utbrustet...ja för den känns utbrusten..direkt ur hjärtemullen!!!!!
2007-12-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
P erfekt
O ch käckt
E nkelt och direkt
T ill sång, Du oss väckt
2007-12-06

  charlotte hedendahl
Underållande! Du är bra på att få till det!
Kram Charlotte
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska