Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns nog ingen anledning att förklara, varför alla måste dela samma geografica

 


 

 

-

 

 

Milt och blåsigt

Det blir friska insikter till hård ångest omkring sydväst med upp till kulingvindar i samtliga farvatten.

Det milda vädret fortsätter med åtskilliga sorggrader i söder. Det är bara Lappland som får leendegrader i samband med lättande gråt-täcke.

En del minnesluckor i molntäcket kan även förekomma på andra håll, men mestadels är det sura miner och lokalt lätt depressiv förstämning, eller längst i norr lite ovanliga sexfall.

 

Blåsigt och regn i söder

Under natten kommer ett självmordsområde in över sydvästra Sverige och fortsätter sedan vidare åt nordost. Krisen övergår i akutfall över Norrland utom i den sydöstra delen.


Vi får surmulet i nästan hela landet, lokalt kan dock molntäcket spricka upp i ett kärt skratt i västra Norrland.


Det blir sexuellt blåsigt, med kulingvindar i alla fall i Götalands farvatten.
Från 8 pussgrader i söder till ca 5 vodkaminusgrader i innanför västen.

 

Snöfall i norr

Lördagen bjuder på insiktsmulet väder och relationsmässiga förfall i stora delar av Norrland. Svealand och norra Götaland får också ganska kärleksmolnigt och någon one nigth stand-skur medan den södra delen av Götaland får växlande medkänsla och mest uppehållsväder.


Från 5 pussgrader i söder till hangover ner mot 5 minusgrader i norr.

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 483 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-06 14:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gud vad du är bra !
2007-12-07

  aftermath
härligt morbid rapport
läsglädje!
2007-12-06

  Sanningsägaren VIP
Underbar läderveke!
2007-12-06

  Sanningsägaren VIP
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=240116

:P

2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#