Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som du gör med mig

För nu kan jag ju inte göra så mycket annat än
att gå här och tänka på dig
För som det ser ut nu, så ser jag dig överallt
Var inte det där du som precis gick bakom hörnet
eller var inte det där du som åkte ner för rulltrappan
alldeles nyss
För själv så går jag ju bara här helt ensam utan dig
då allting bara känns så himla tomt och kallt
Så jag undrar bara
Vad har du gjort med mig
För innan jag träffade på dig var jag ju singel
och helt ensam
Den enda skillnaden nu är att då kändes det inte
lika ensamt eftersom jag inte visste om
att du ens fanns till
Så vad är det som du gör med mig...

Ken Cassel
6/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 16:20



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Som det kan bli!:)
Fin text det här om...det*
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel