Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa människor är verkligt påfrestande. De är som bäst, när man slipper ha dom i närheten, som just....


Hemorojden Janne


Du sitter i vägen för all skit som ska ut
Smärtan av din existens är inte kul
Bara vetskapen om att du finns
Är rätt störande

För omgivningens skull
Borde du skäras loss
Eller nåt
Och ditt tillhåll
Är alltid i ashlet på folk

Du är en hemorojd
I mänsklig skepnad
Verkar glad över att folk minns dej
Men verkar inte ha en aning om
Varför…




Fri vers av LassO
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 17:09



Bookmark and Share


  stella
Denna typ har nåt att lära dig!
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO