Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av min dag, kl: 13:00 och kl:16:30 - 19:10, ungefär. Soundtrack: Apologize av Timbaland och One Republic


Förvirrad afton i rampljuset

Det närmar sig jul
Och i år har de flyttat fram julafton
Till den tolfte

Idag var det alltså lucia
(om man räknar så)
Och jag stod i rampljuset några sekunder

Vi bugade
Hjärtat bankade
Du snuddade vid min hand

Det var världens bästa luciafirande



Det närmar sig jul
Min afton är imorgon
Jag längtar

Men det är fel sällskap
Så fel
Det borde varit du

Jag har funderat så mycket
Läst och lyssnat
Betraktat omvärlden

Livet verkar vara ett så enkelt spel
Men när man ger sig in i det...
Visar det sig vara svårare än man tror

Det är synd att du inte kan sitta vid min sida
Och göra aftonen lika vacker som idag
På scenen

Men vi möttes faktiskt...
Om du fick mitt medelande
Vet du...



Vi sjunger båda bra;
Vad säger du om en duett?




Fri vers av Den Gröna Serpentinen
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-12-06 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Gröna Serpentinen
Den Gröna Serpentinen