Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad menar jag

En vacker röst
men mannen med sitt instrument vänder sig om
klarar inte renheten
inte det spröda i hennes klang
Det ska vara fart och fläkt
helt rakt igenom
inga dalar
ingen svaghet
inget djup
Så han missar refrängen
går miste om slutet
och allt däremellan
En början är bara början
och alltid en början
om och om igen....




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-06 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen