Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julkortsdax, här på poeter.se gör vi inga undantag från traditionen... , fast president Busch får anlita svenska översättare om han nu tar emot denna lilla julhälsning...


GOD JUL , PRESIDENT GEORGE (B)USCH !!!

God Jul, George Busch
fast , i Ditt fall, många usch !
Usch
för dina hycklerier
Usch
för dina falsarier
Usch
för dina invasioner
nutida inkvisitioner
Usch
för dina ekonomier
bankrutta statsfögderier
Usch
för din medborgarbehandling
veritabel satanistavhandling
Usch
för din världsfilosofi
ett sjukt kvacksalveri
Usch
för din miljöopportunism
jordförstörande oljefanatism
Usch
för Dig själv, George Busch
Du har kommit helt ur kurs..................




Fri vers av Mats Henricson
Läst 473 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-07 09:02



Bookmark and Share


  glittervakuum
instämer
2007-12-20

    Bodil Sandberg
joooo...man känner verkligen din animositet gentemot denne äregirige man...och jag kommer på mig själv att sitta här och viska..usch usch..usch...väck med sådan skitsäck...spola spola flusch
2007-12-07

  Lyckohäxan Enediel
Helt klart ett julkort som borde bli skickat =)
2007-12-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
YES BUSCH, USCH
DU BORDE TA EN
FREDSINSPIRERANDE
DUSCH! OCH PÅ ALLT
DU GJORT GÖRA:RETUSCH!
2007-12-07

    ingvar VIP
Tack fär denna! Instämmer till fullo. Mycket bra!
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska