Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vännen som försvann

det som engång var du
det som var vi
finns inte längre
jag vet inte vad jag gjorde för fel
varför jag inte längre räcker till

alla tankar
alla minnen
framtidsplanerna
allting vi delade
betyder det ingenting längre

jag förstår inte
varför
du väljer döden framför mig
varför
du inte väljer livet
varför
du inte vill leva
jag förstår inte
varför
du vil fortsätta vara levande död

när bestämde du dig
för att jag inte längre betyder någonting




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-07 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson