Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam med LeMarc

 


en natt så hade jag en märklig dröm
om Peter LeMarc
han sjöng "välkommen hem"
naken och hög som ett hus

sen på morgonen
så tittade jag ut
ingen snö, bara regn
som en banal refräng
om kärlekens alla smärtor

och livet sa
ta det lugnt
ät en bit mat
ensamhet
jävligt trist
när man har en hemlighet

och allt bara flyger
runt i cirklar
LeMarc, LeMarc, LeMarc
sjung mig till sömns
kanske inte konstigt
att jag drömmer
när jag ständigt
har LeMarcologi
på Repeat




Övriga genrer av Mike
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-07 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
=) "kanske inte så konstigt att jag drömmer när jag ständigt har LeMarcologi på Repeat.."så bra
Jamen du är bara för härlig..ler.=)
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike