Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björn Kjellmans latte

 

vi kommer att sakna
alla dom där dagarna
då vi inte brydde oss
vi var ett delat på två
kunde inte vara mera osvenskt
vi satt ju där och hånade eran latte

sen så växte vi upp
vi blev tomma
tömda på själ

en latte och ett wienerbröd
ta bort dräggen, vill inte bli störd
blickar aldrig någonsin tillbaks
den jag var finns inte kvar

men när jag drömmer om natten
så kommer det i fatt mig
precis, precis som det var för Björn Kjellman

jag blev vuxen, sålde mig själv
för en latte med försäkring




Övriga genrer av Mike
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-07 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike