Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var nyss fyllda arton år när du föddes. Du såg ut som en liten docka blå ögon ljust hår. Jag älskar dej av hela mitt hjärta.


Till min dotter!

Du är min dotter och du finns ständigt i mina tankar.
Du har flyttat långt bort för tillfället men iallafall inom
Sveriges gränser.

Vi har alltid stått varandra så nära, pratat om allt med varandra.
Du har gått igenom en del tråkiga livserfarenheter, du har lärt utav
dessa.

Det har alltid lyst en sol runt dej, många är de fina omdömen
jag fått om dej. Jag har blivit så stolt och glad. Dina pojkar tar
du hand om med bravur.

Det blir en annorlunda jul i år när inte vi kommer att fira tillsammans.
Men vi träffas senare och får rå om varandra och ha mysigt.

Jag önskar dej allt gott det vet du, men ändå!

Puss och kram från mamma!




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-07 19:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En kärleksdikt till en dotter med ord som darrar av längtan och återhållen ömhet.
Så vackert!!
2007-12-07

  prinscess VIP
vad vackert skrivet till din älskade dotter
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP