Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt kommer att bli bra

så ska du äntligen bli kung än en gång
när du får söka flaskans botten
de e va du vill
de e va du ska
du e inte nöjd me de du får
så gör nåt av det
bli så bra
bli bäst
bli så bra du kan bli



du har inget att förlora
varför tveka
säg inte nej
säg ja
du har allt
du har dina barn
men varför
känner du så här
vet ej
kanske beror de på osäkerhet
men allt kommer att ordna sig
det lovar jag



en dag kommer du att
vara där uppe
oo flyga högt me dom andra
känn vinden i ryggen
du e stark
du har vad som krävs
du vet va du vill
sträva efter de
ge inte upp
lägg aldrig ner
du kommer lyckas
ditt huvud är fullt av tankar
vissa är dåliga vissa är bra
du måste ge dig fan på att allt kommer att bli
bra
du har så mycket att ge
så stråla
visa va du går för
inget kan stoppa dig
gå din egen väg




Övriga genrer av headspinn 488
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-02-25 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488