Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tajming is everything

Vetskapen om att du bryr dig och tycker om mig, den betyder allt just nu.
Jag lever för den och känner mig uppskattad och älskad.
Men jag är inte dum utan inser vikten av att se med klara ögon.
Du är upptagen, du är involverad i någon som du förmodligen älskar.
Vad du känner för mig kan jag inte riktigt definiera.
Kanske upptäckte du en annan kärlek men att tajmingen var dålig.
Just nu kan det inte bli du och jag hur mycket vi än vill det.
Du har förbundit dig till denna person och det är bara att acceptera.
Jag vill inte be dig att ändra uppfattning om den kärleken.
Om den betyder något för dig så vårda den.
Jag klarar mig och vill inte se tårar.
Vi kan inte rå för att vi känner som vi gör.
Kan inte rå för att jag vill ha dig mer än jag egentligen behöver.
Ångrar ingenting även om det gör ont.
Du sa ”hoppas du kommer tillbaka” och även om du sa det i förbifarten
har det etsat sig fast i mitt minne.
Jag ville bara krama om dig och tala om hur mycket jag tycker om dig.
Men det tror jag du redan förstår.
Vi är unga och egentligen är inget sagt för evigt.
Men tajmingen var lika dålig som brända bullar eller uteblivna bussar.
Vetskapen om att du bryr dig och tycker om mig, den betyder allt just nu.
Den räcker just nu och det känns bra att veta att vi inte gick över några gränser.
Önskar dig all lycka i livet och att du alltid känner dig uppskattad och älskad.
Nu går vi vidare, min älskade.




Fri vers av Hubbishelena
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena