Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥grammatik









kan inte låta bli att ¹




gör lite ont när jag ²




ja, du är faktiskt ³
















¹ sakna

² saknar

³ saknad *













* konstigt nog




Övriga genrer av mrMister
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrMister