Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min älskade Fredrik


älskad





det spelar ingen roll

om jag lever imorgon



för värt en evighet

är det jag har idag










Fri vers av mrMister
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-15 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrMister