Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvräng verkligheten






alla vardagens färger

flyter samman till en grå massa

grå som mina hjärnceller



verkligheten är sådan

som vi inte vill se den

flyter dagdrömmandes igenom den



skapar oss en egen verklighet

som vi vill ha den

för att förbli nöjda



men den kommer ikapp oss

lika stickande som en februarimorgon

med besvikelse





tillåt dig slälv att flyga ibland












Fri vers av mrMister
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-07-23 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrMister