Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en vind




är du..








smeker min hals



med dina läppar









så jag ryser



av välbehag












Övriga genrer av mrMister
Läst 322 gånger
Publicerad 2008-09-01 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrMister