Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Tre månader

 

 

 

idag är det tre månader sedan
jag satt mig på tåget
åkte hem till dig
och vann ditt hjärta

tre månader sedan
jag träffade dig för första gången
den bästa dagen i mitt liv
och natten var full av magi

och jag sitter här igen
med mina ord
som tycks förlorat sin magi

någonstans på vägen
gick vi vilse
du gled ur min hand
och vi förlorade varann

men i nattens kyla och mörker
så är det tanken på dig som håller mig varm

det är tre månader sedan
då en liten eld som hade puttrat i veckor
blev en mäktig brasa av kärlek

vi älskade varandra
och ingen kan älska som vi

tre månader
det känns som igår
men samtidigt som en evighet

jag önskar att jag kunde resa i tiden
då skulle jag åka tillbaka
tre månader
för det var då mitt liv började
aldrig har jag känt mig så levande som med dig

jag skulle göra allting rätt
aldrig släppa taget om dig

tre månader
en tillsammans
två isär

men du är mig fortfarande
lika kär

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 18:17



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
och man håller tidräkningen
exakta dagar
nästan timmar.

det blir inte riktigt tydligt
om det här är lyckligt
eller sorgset.

men fina ord med bra kombination.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP