Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömt bland molnen

Så nära

men ändå utom synhåll

 

Strålar

men det syns inte

känner luften

hör susen

men kan inte ta på det

 

Gömt bland molnen

finns mitt hjärta

och det visar sig bara för dig. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 18:32



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Ibland syns mer med det inre ögat.. för färgerna är så underbara att det vanliga synen inte klarar det..
2007-12-20

  Ronny Berk
gömt bland molnen synliggörs när solen skingrar och strålar...
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson