Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på dig själv

 

 

När du känner tröttheten ta över ditt liv

när du känner hopplösheten närma sig långsamt

när du känner tomheten fylla dig till bredden

dödssnaran knyta runt halsen.

När du känner meningslösheten

närma sig dig fast du säger nej inte igen

då har depressionen åter igen tagit makten över dig

och det enda du kan göra är att låta tiden får ha sin gång åter igen.

Acceptera att det just nu är som det och vila i vetskapen om att det stilla släpper om några månader

Det är som om att alla intrycken smälts samman och behöver bearbetas allt på en gång

och min kropp säger åt mig att vila

och ja jag har börjar lyssna

på mig själv




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-12-08 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan