Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäppa Upp...

 

det är när

du släpper allt

dina hämningar
pervertioner
drömmar
gränser
murar

öppnar upp
låter mig få se

ditt innersta

det är först då
du tillåter mig

att älska dig

på det sätt
som vi båda önskar

längtar

 

åtrår

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-11 00:55



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ja så är det. Det är dit vill alla vill men kanske inte kommer, av olika anledningar

Lena
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol