Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottad

 

det är bara du
som vet

vem jag är

det är bara du
som anar

mitt inre

det är bara du
som kan

tillfredsställa mig

det är bara du
som kan

förlösa mig

det är bara du
som kan

ta emot mig
när jag låter mig
falla handlöst

 

frågan är
om du har modet...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-10 23:09



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hoppas hoppas modet finns/fanns!

Lena
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol