Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt Dina Läppar

 

 

mjukt söka
sig fram

längs mig

du vägleds
av min varma andning

min kropps
längtans hud

låt dina läppar
teckna kartor
responsen jag ger
är vägledning

nog


låt dina läppar
leta sig fram

jag är här

redo att
utforskas

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-10 18:14



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Jag instämmer med föregående talare
Men vad är skropps för någonting?
Kram
2007-12-10

    Martall
Okejdå...då stänger jag väl av GPS\'en och spara på batterierna :)
2007-12-10

  Bjarne Nordbö
Underbar. Du är sååå bra på detta.
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol