Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hellre brinna upp än slockna

brännmärkt evighet
horisontlinje bortom regnbågen
synvilla, dröm eller verklighet?
förklara skillnaden för mig.

en lögn, definitivt,
för vi blev aldrig riktigt lyckliga
vid regnbågens slut
och du bad mig
glöm att du flög




Fri vers av cohen
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen