Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skruvad dikt som leker med associationer!


Pelikanen!

Hon gick upp med tuppen,
och gjorde sig en kopp te.
Pigg som en lärka,
kvittrade hon med huvudet på sne\',
utan att fåglarna märka.

Med ett gap stort som en pelikans,
svalde hon rubbet i en enda klunk.
Hon drack som en man,
och plötsligt det i hennes mage lät \"dunk\",
då även koppen försvann.

Efter frukost stod en dusch på tur,
dörren på glänt och hon framför garderoben.
Hon skulle möta sin släkt,
men alla plagg hade sinat i förråden,
utom hennes andedräkt.




Fri vers av 1up
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-12-08 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1up
1up