Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektriskt talande - två kroppars beröring

Nakna fötter mot solvarm jord
svettiga kroppar i nattluftens svalka
leende läppar möts
glansiga ögon föds
i ett samtal
på ett språk utan ord

Trevande händer söker skyddande bröst
varma andetag söker varandra
i en dans som snavar
över drömmar och sagor
där darrande läppar
söker ord utan röst

Försiktigt fumlande förförande hud
tysta drömmar om en kyss i natten
möts av änglar som lyssnar
efter kommande kyssar
där tungspetsar dansar
till sin sång utan ljud




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-09 07:41



Bookmark and Share


  Thurizas
mmm...njuter av den här.den känns som en härlig dans. om ändå all kärlek kunde vara så här! ett erotiskt möte med förståelse och så mycket mer..i gemenskap.
2007-12-11

    Nattviol
ju mer jag läser den
desto mer växer den!

\"Försiktigt fumlande förförande hud\"

´på ett språk utan ord´

´söker ord utan röst´

´till sin sång utan ljud´

avslutningarna på varje
stycke är jävligt bra, där
du fångar det ordlösa
på så olika sätt...

applåder, vännen!
; ))
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken