Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I städar tagen!

I städar tagen!

I endast ett par kalsonger och i en t-shirt med trycket Singha beer på bröstet tar jag fram min dammsugare och dammtrasa
Så era dammråttor nu får ni allt se upp
Så ve och fasa
För nu känner jag mig riktigt på hugget och jävligt tuff
Så all smuts här kommer jag för att sen när jag är färdig med er och det här skitgörat kommer man verkligen att kunna se hur hela lägenheten skiner upp
när den är på det klara




Fri vers av Ken Cassel
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-12-09 10:12



Bookmark and Share


    Nattviol
kan man hyra dig?
vad tar du i timmen..?
; ))
2007-12-09

    Stella Stol
Härlig inspiration , jag sparar!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel