Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attraktion Repulsion

 

dunkande heta
är stjärnornas
fagra anleten
när de
matar min Eld

rytmen pulsen
längs vintergators stråk
erövrar varje svart hål
jag kvider
jag lider
jag glider
längs kosmos autobahn

dov är
pulsen
het är
Elden

aldrig ett slut
bara en ny början

när imploderande solar
kysser varandra
med läppar av stoft
landar jag
på Nebulosan

och du
du är med mig!

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-09 12:58



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Briljant komponerat
\"dunkande heta är stjärnornas fagra anleten när de matar min Eld\"
Underbara ord, som resten av dikten. Good!!/B
2007-12-10

  Ronny Berk
med en hettsans böljande pulser för diktarjaget ord och meningar till kyssars längtan och tagan...vackerheter som behagar mej som läsare ...
2007-12-10

    Noomi
stort och häftigt..
2007-12-09

  Lena Renman
Kosmisk orgasm eller ? :-)

lena
2007-12-09

    Ken Cassel
Kanon!
Men på slutet i sista raden hade det låtit lite bättre med
du är där med mig

Ps
Jag skojar bara * L *
Den är bra som den är
Kram
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol