Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gåva

Jag har en gåva till dig
men den ligger inte i ett paket
inget rött med guldsnören

Men jag lovar
den innehåller många färger
många känslor
många tankar
kan det bli för mycket

Min gåva är sanning
att hålla mig till den
att alltid vara ärlig




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-09 12:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det är en av de största gåvorna- här poetiskt beskriven.

Bra diktat!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen