Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regntunga ord

Jag står i regnet
står med brevet i min hand
mina ord till dig
de som min röst inte längre klarar

Men benen lyder mig inte
fötterna har fastnat
flyter ihop med den blöta asfalten

Och regnet dränker
suddar ut
ord efter ord
tills inget finns kvar

Vi har ju ändå inget att säga varandra...




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-09 14:08



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skrivet om sorg och saknad över något som fanns en gång
2007-12-26

  coffe
smaken av vemod smakar asfalt, med mjuka ord och realistbelagd styrka ser jag hur en kvinna står i regnet och suddar ut de osynliga orden som inte fick någon mening och regnet talar...c
2007-12-09

  Michaela Dutius
Målande bild av orden som vill bli sagda- men som är för tunga, både verbalt och skriftligt!
2007-12-09

    Maria Malm
Sorgset skrivet över ord, som varken sägs eller blir kvar skrivna..
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen