Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn och behag... och att vara kvinna

Vi går mot en tid i ljus
och låter alla ljusen uppfylla våra sinnen
ge det lugn och behag...
Fylla vårt inre till alla gränser

... men glöm för Fan inte att du är kvinna!!!!!

Städa
det ska skina och lukta gott
du ska pynta
så alla får in \"sin stämning\"
du ska laga mat
och jävlar vad det ska smaka bra
(även om du själv är för trött för att känna)

Du ska fixa dig själv
försöka få bort stressen
försöka få bort alla krav
allt som skaver i din panna

För du är kvinna
du ska va perfekt
du ska lukta gott
du ska klä dig sexigt
och du ska finnas till
för många mer än dig själv

Vad väljer du ;)




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-09 16:22



Bookmark and Share


  mjuk
Jag väljer att vara kvinna .......utan traditionellt synsätt. Skulle aldrig falla mej in att behaga bara för att andra ska ha det bra om jag själv inte mår bra av det.
Texten är mycket bra skriven Tummen upp :)
2007-12-19

    Bodil Sandberg
Ja vi går mot en tid i ljus..men som du skriftar här så lär många kvinnor ändock möta mörkerstunder...i de dammiga vrårna ..i det osiga kök...i den trånga affär bland svällande kyldiskar...ibland vill man välja..BORT..och bara draaa...ska jag göra i år...gôtt - tack för en mycket bra dikt!!!!!
2007-12-09

    Saulus
Varför inte alltihop? :-)
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen