Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fulländad


Lika fulländad
som havets vackra vågor
ödmjuk in i minsta detalj
Du får mig att segla genom livets plågor
med dig här behöver jag ingen medalj
Jag hade en dröm och den blev sann
för en månad sen blott en fantasi
men Gud hörde min bön och satte våra hjärtan i brand

Lika perfekt
som en slipad diamant
glittrande och bländande i all sin kraft
Du får mig att hoppa från rädslans kant
med dig vill jag smaka av livets ljuva saft
du är för mig kärlek, eufori
Lika fulländad som du för mig är
kan ingen skriven dikt bli




Fri vers av Hanni
Läst 468 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-09 17:07



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skimmrande och glittrande i sin mening och för den kraft kärleken är och kan ge !!!
2008-08-13

  Michaela Förne
detta är kärlek...
2008-07-09

    ej medlem längre
Fin slipad dikt. Harmonisk.. bra!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni