Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Why?

Tvivel all over my head
Tomhet
Frustration
Ont
I själen
I kroppen
I framtiden

Why?
Why, for fuck´s sake now?

Snälla någon
Ge mig förmågan att se
se det jag redan sett utan att se det

ge mig lugnet
jag glömt att uppleva

Ge mig ett liv
som står emot
mitt o-liv




Fri vers av KaLi
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-12-09 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaLi
KaLi