Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överfylld buss

 

 

skrek du ut alla ord
alla ord som bränner
bränner som lukten
i en överfylld buss

finns det något värre
än barn som hatar
hatar livet, hatar allt
vars finner dom
alla konstiga känslor
alla känslor som vi har gömt för dig


jag ser på vägen
att det tar slut
mellan kullerstenar
så tar allting slut
jag samlar in dom
alla orden
dom som bränner
på en överfylld buss

 




Övriga genrer av Mike
Läst 537 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-10 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket bra tänkvärd text!
Du har fingertoppskänsla när du skriver, och beskriver platser dofter och dina känslor, de har för längesedan gått in.. under min hud
Tack!
Z*
2013-10-30

  Kräm
underbar! träffade rakt in.
2008-01-16

  Ulf Lagerholm
jag tycker mycket om den här texten, det är något med tonen i tilltalet, en ödmjuk och klok röst som bara finns där -
2008-01-02

  Lilla My* VIP
Ibland kan allt bara kännas som...nu får det vara nog...och den känslan får jag när jag läser...inte det jag läser...utan min tolkning av vad du vill förmedla...Samla in alla orden och skicka iväg!! Snyggt**
2007-12-11

    ej medlem längre
Tungt tycker jag...bra
2007-12-11

    ej medlem längre
Sanna ord och vackert skrivet, som vanligt bra!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike