Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte det värt att stanna upp för en liten stund?

Var inte det värt att stanna upp för en liten stund?

Slappna av
Ta och lugna ner dig lite nu
Sluta stressa
För om du gör det ska jag säga dig någonting kul
Någonting som jag tror att du vill höra
Så ta nu och slappna av lite och istället spetsa ditt högra öra
För så här ligger det till

Du vet att du har träffat min kompis, min väninna, Josefina
Hon har sagt till mig att hon har ett gott öga till dig för nu tror hon att hon har blivit lite kär
men att hon är allt för blyg för att träda fram
Rädd för att göra bort sig och känna sig till besvär
En riktig pina

Nå!
Vad säger du nu om det
Var inte det värt att stanna upp för en liten stund
I vilket fall som helst så tycker jag att du är dum om du inte nu tar chansen nästa gång som hon dyker upp
För om jag vore som dig skulle jag aldrig låta denna underbara kvinna få försvinna
Och eftersom jag känner henne så väl kan jag tala om för dig att hon är en riktig pingla
Så om jag vore som du skulle jag nu försöka lära känna henne lite bättre
Syna henne under din lupp
För kanske du finner någonting där som du kanske kommer att börja tycka om
En kvinna som är både ödmjuk och lite tuff
trots att hon är blyg




Fri vers av Ken Cassel
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 17:41



Bookmark and Share


    Nattviol
jo, det var värt det!
du skriver så fint vännen
så personligt, som små
meddelanden... för var
och en att läsa..

du - jag skulle behöva
någon att krama..
vad har hon för nummer,
den här Josefina..?
verkar som om vi är
lika blyga båda två...

*S*
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel