Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trägen

när förväntningar
släppt taget
tar närvaro
plöstligt
ett steg fram
ur skuggan

vacker
som ett barn
med alla gåvor
intakta
i ljuset
grävde händer
i tvivlets sumpmark

greppade tag
vred om

kan inte minnas
vem du var
innan




Fri vers av Maud Li
Läst 528 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-10 19:07



Bookmark and Share


  aftermath
verkligheten föjer efter \"drömsk period\"
väl skildrat Maud
2008-01-21

  Vind
Klok dikt. Förväntningar förstör ofta upplevelsen och vara-i-nuet-känslan.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li