Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtroende, vad är det?


Vad krävs av en människa för att lyckas,
övertyga den andra människan mitt emot?

Vad krävs av en människa för att lyckas,
säga allt hon inte hinner säga på en natt?

Vad krävs av en människa för att lyckas,
våga visa allt hon känner och att hon älskar han?!




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-12-10 19:52



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Svar:
Mod och kraften att klara ett misslyckande.
Carl-Erik
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart