Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad!

Saknad!

Du sa att du behövde mig
Men vart är du nu
Så sluta att leka kurragömma för det är inte längre något kul
Så min största önskan är just nu är att du dyker upp som tomtegumman i skorstenen den tjugofjärde december
Dagen då det är Jul
För ingen skulle bli gladare än jag att få den klappen under granen




Fri vers av Ken Cassel
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel