Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Decemberkvinnan\" får ses som \"Lucia I\"


Lucia II


Vinterns ljusfölje

skrider genom mörkerland

Lucia med tärnor




Bunden vers (Haiku) av Svante
Läst 814 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 20:58



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Så vacker!
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante