Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan så vara..


två vänner

-Var är flasken skrek Berra!!
Leta själv ditt svin skrek Henke,som
fortfarande vad nog så bedövad att
flaskan inte brydde honom i denna timme.
Berra flög på Henke och gav honom en
omgång,,Ja en rak höger skulle ha tåla
om han nu utan mig kan skåla.Rätt åt han
tänkte Berra när ögat lyste blått och rött.
Han misstänkte att vinet så sött,vid ett obevakat
ögonblick,runnit ner i kompisens strupe.
De somnade sedan med sina slitna kroppar,
ett par timmars sömn minsann,innan begäret
vaknat och satt de två vännerna i brand.
Nu de törstiga och stressade är och
svetten våldsamt droppa,
-skynda Henke vi måste till glasbanken och shoppa.
Idag tänkte Berra att han bör vara lite mer noggran
när han är tvungen att vända sin kompis
ryggen till.
-Kan du tänka dig Henke,,i dag är det fest
blir både nubbe och sill..




Övriga genrer av nettus
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 21:13



Bookmark and Share


  boen
Det är otroligt vad en del ägnar
sina liv åt och vilket helvete
som ofta drabbar dem själva
och andra oskydliga.
2007-12-20

  hellen
åh precis som om man läste i en bok...ju...vill gärna läsa mer om berra och hans förutsägbara kompis...mm man vet aldrig när man kan vända ryggen till;) bra skirvet!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus