Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt jag skrev igår. Känner mig något nere kan man väl kalla det. Låten är ned kortad och översatt till svenska. Jag kan väl säga att när jag skriver detta så har jag tappat en del av mig redan och det är precis vad låten handlar om...


Förlorad förbandslåda

Var det något problem?
Jag trodde vi var ett lag
Alla har vi våra brister
Men vi lär oss leva med dem
Allting börjar med kärlek
Måste de då sluta,
med bara vänskap kvar?
Eller kan den blomma igen?

De säger att äkta kärlek,
kommer vara för evigt
Om du går kanske du finner,
Den rätta eller den enda
Eller så förlorar du de,
som finns under din nos
Är det en risk värd att ta?
Är det bäst för oss alla?

Kommer jag få ett svar?


πe




Fri vers av Jul_iia
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-10 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia