Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den verklighet som få ser


kompisen på molnkanten

kompisen på molnkanten
ruskar på huvudet
när han ser
mats odell

snackar med chefen
för kolkällaren
att ha nya skyfflar klara
för KD ska ha
partikonferens




Fri vers av tom boreland
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 22:48

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Skratten ekar här hemma
glädje känner jag av din lyrik
även om ämnet är svart
2007-12-20

  KristinaE
.. fyndig titel och humorfylld blir texten!
2007-12-10

  Daniel_78 VIP
killen har humor också :D
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland