Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidsaspekt


Denna rasande klocka

denna rasande klocka
som slår allt hårdare, högre,

tystnad
med bortbrända vingar
hukar i blomma

tid
hysterisk sömnlös
på smattrande mänskofötter

mänsklighet
bakbunden av tidlöshetens glittrande dvärgagarn
trevar, trevar med fötterna
efter plats i overklighetens överfulla
boskapsvagn

Klockslagen! Pisksnärtarna!
-- från Mamons hiande
ohyra




Fri vers av forskaren
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-11 18:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tycker om!!!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

forskaren